torsdag 23 oktober 2014

Musik redovisningar

Donika- Urpsrung USA, dansar oftast till genren soul. Man skrek oftast i början eftersom man ville förmedla så mycket känslor som möjligt. Donika har genomfört den bra och har även tagit med lite humor i den. Jag har lärt mig att gospel har mer tryck i rösten än vad soul har. Hon behövde inte vara så osäker för hon hade bra fakta och kunde det.


Felix- Genren hip hop kom ifrån en afrikan som hette Bambta och tyckte att man inte skulle hålla på med våld och sådant så man skulle hellre rappa emot varandra på än att göra dåliga saker. Old school först och det var att man sjöng som att livet var en först, sedan var det en annan period som hette new school vilket var om media och där man rappa om sina problem.
East och West sidorna började bråka eftersom att Tupac blev skjuten och han delade sedan upp dom och då blev det ett bråk och under det bråket "dog" Tupac enligt Felix. Jag har lärt mig att rapparen Biggie var från East sidan och Tupac var från West. Det var bra framfört utav Felix för han var självsäker och hade mycket fakta.


Maja,Amal&Soda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar