lördag 19 oktober 2013

Bokuppgift v.42

På sidan som vi har läst så berättar dom om när Buck och dom andra hundarna faller genom en is.Dom var tvugna att jobba tillsammans och klättra upp för den höga klippan.

Sedan när dom har klättrat upp går dom en litten bit och letar efter en väg att komma igen, så dom kan fortsätta deras resa till staden Big Salomon. När dom hade hittat en plats där dom kunde slå läger så började dom med att tända upp en eld så att hundarna kunde värma sig. De hade var tvugna att springa nära elden för att få bort dom stora isbitar som fastnat på kroppen under dagen.

Hundarna var väldigt trötta för att dom brukade springa ungefär 6 mil på en dag. De var även väldigt hungriga för att det tär på kroppen att springa en sådan lång distans och sedan inte få mycket mat. Som belöning för deras hårda arbete så fick alla hundar en halv fisk, Men buck fick en hel fisk för att han var mycket större och behövde mer energi för att kunna springa lika långt.  I början åt han inte mycket av fisken men då tog dom andra hundarna fisken, Då lärde han sig att äta snabbt så dom andra inte han ta maten ifrån honom.
Hundarna var också mycket sårade. Buck hade det lite svårt att springa i samma takt som dom andra hundarna för att en hund som hette Spitz hade attackerat Buck och bitit in sig i benet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar