fredag 15 februari 2013

bokuppgift v7


      BOKUPPGIFT VECKA 7


Just nu så är jag på sidan 139 och det som har hänt är att Idas mamma har börjat att ligga i sin säng hela dagarna och Sandor blev bjuden till Walles fest och då hade Sandor tagit en tequeila flaska av sin pappa i hemlighet och på festen så blev han kallad för tequila kungen. När alla hade gått iväg så släckte Sandor ljuset i rummet och började hångla med en tjej som hette Lotta och då så kom Babak in och tände ljuset.




EGNA TANKAR

Jag tycker för det första att Sandor gjorde fel att han tog alkohål från sin pappa för han frågade inte han om han fick ta den eller inte. Men jag tycker även att det var fel att han gick på festen för han är inte är inte 18 och om man är under 18 år så får man inte dricka. Men jag tycker även att det var bra för då vet han hur det känns och han kanske inte gillar det och då kanske han inte kommer att vara full någon gång igen.

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat jonathan. fin bild, ingen rubrik, inga stavfel.

    SvaraRadera
  2. Hej Jonte! Du skriver bra, lagom långt osv. Tänk på att inte stava Alkohål fel. haha, nej men nästa gång kan du tänka på rubrik. Annars var det inget mer. HEJDÅ :)

    SvaraRadera